Despre Mine

Bună, 

Numele meu este Ramona Cristea și sunt la dispoziția voastră pentru a realiza evenimente unice și memborabile. Fie că este vorba de un botez, o zi de naștere, un eveniment tematic sau un eveniment public, mă asigur întotdeauna de reușita evenimentului tău.

Pasiunea și ambiția mă recomandă și mă ajută să găsesc, întotdeauna, cei mai potriviți furnizori pentru evenimentul tău.

Pentru cei care nu mă cunosc încă, pot spune că atenția pentru cele mai mici detalii este punctul meu forte. De asemenea, aptitudinele și cunoștințele dobândite ca licențiat al unui master în Managamentul Organizației, dar și ca și consilier client, director magazin, consilier credit și director bancă îmi sunt extrem de utille în realizarea unor evenimente cât mai bine organizate și structurate. 

Viziunea pentru frumos și dorința de a evolua cât mai mult mi-a fost consolidată pe parcursul timpului prin diverse cursuri de design, unul dintre ele fiind chiar în cadrul Școlii de Design Floral „Floristiq Art Internațional”, susținut de Andreea Stör. 

Cred cu tărie că fiecare om este bun pe sectorul lui, astfel că am în portofoliu cei mai buni furnizori gata să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe, lucru de care mă asigur în fiecare moment. Nu îți pot promite că o să sscapi de emoțiile aferente fiecărui eveniment, însă te pot ajuta să îți optimizezi costurile, să economisești timp și să scapi de stresul întregului proces organizațional. 

Totodată, principalul meu scop este să mă asigur că evenimentul tău va fi unul REMARCABIL, în concordanță cu așteptările și cerințele tale. 

Dă-mi un semn, și haide să realizăm împreună evenimente de neuitat.